Nasi

Aziatische

Algemene informatie

  • 2 tot 4 personen
  • Bereidingstijd 30 minuten

Stappen

  1. Snij de kipfilet in kleine blokjes, dan voeg je toe zout, peper en knoflookpoeder en wat gemberpoeder, 1 theelepel sambal en overgiet je het geheel met ketjap manis, roer flink door elkaar en laat een kwartiertje intrekken.
  2. Zet de zilvervliesrijst op en maak die klaar zoals staat aangegeven op het pak.
  3. Doe wat wok olie in de wok en bak de kip goed gaar.
  4. Dan voeg je een Bami groentepakket toe en overgiet dit met Ketjap manis, roer dan goed door, laat de groente gaar worden en het teveel aan vocht verdampen.
  5. Als dit geheel klaar is voeg je er de zilvervliesrijst aan toe, ik doe dit meestal op gevoel, als je ziet dat de nasi lekker gevuld is, is het genoeg.
  6. Serveer het met kroepoek.

Ingrediƫnten 500 gram kipfilet
Bami/Nasi groenten pakket
Zilvervliesrijst
Ketjap Manis
Zout. peper, knoflookpoeder en gemberpoeder
Wokolie
Kroepoek