Nasi
Aziatische
Algemene informatie
- 2 tot 4 personen
- Bereidingstijd 30 minuten
Stappen
- Snij de kipfilet in kleine blokjes, dan voeg je toe zout, peper en knoflookpoeder en wat gemberpoeder, 1 theelepel sambal en overgiet je het geheel met ketjap manis, roer flink door elkaar en laat een kwartiertje intrekken.
- Zet de zilvervliesrijst op en maak die klaar zoals staat aangegeven op het pak.
- Doe wat wok olie in de wok en bak de kip goed gaar.
- Dan voeg je een Bami groentepakket toe en overgiet dit met Ketjap manis, roer dan goed door, laat de groente gaar worden en het teveel aan vocht verdampen.
- Als dit geheel klaar is voeg je er de zilvervliesrijst aan toe, ik doe dit meestal op gevoel, als je ziet dat de nasi lekker gevuld is, is het genoeg.
- Serveer het met kroepoek.
Ingrediƫnten | 500 gram kipfilet |
Bami/Nasi groenten pakket | |
Zilvervliesrijst | |
Ketjap Manis | |
Zout. peper, knoflookpoeder en gemberpoeder | |
Wokolie | |
Kroepoek |